top of page
  • Writer's pictureAniek van Alphen

12-07-2023 / 16-07-2023 Baloise Ladies Tour

30+ km in de ontsnapping in de eerste echte etappe van de Baloise ladies tour. Het gat kunnen dichten naar de kop loopster, samen verder gereden. Daarna gedemarreerd en alleen nog verder gegaan. Op iets minder dan 10km voor de finish terug gepakt.

Daarna volgde een erg hectische finale met veel valpartijen. Zelf gelukkig heelhuids over de finishlijn gekomen. Erg afgezien, maar wel een goed gevoel overgehouden aan deze etappe.


De laatste etappe van de Baloise Ladies Tour. Ongeveer 100km met 5 in de aanval gereden. Het bleef nog tot het einde spannend of dat we het gingen halen. Zelf de laatste kilometers nog een demarrage geplaatst. Jammer genoeg heb ik het niet kunnen houden tot de streep. Alles gegeven, en uiteindelijk toch wel een sterke wedstrijd gereden. Hoewel je toch altijd voor het hoogst haalbare wilt gaan en een podium of misschien zelfs overwinning mooi was geweest. Uiteindelijk een 10e plek.


2 dagen mee in de ontsnapping en gisteren nog een goede tijdrit gereden, denk ik dat ik heel erg tevreden mag zijn met deze resultaten.0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page