• Aniek van Alphen

05-02-2020 / Parkcross Maldegem

Vandaag de parkcross in Maldegem gereden. Een leuk en snel parcours! Na een goede start gevallen in de zandbak en daardoor weer wat plekjes verloren. Snel weer wat proberen op te schuiven richting de top 10, wat vrij goed ging. Nog eens uitgeschoven in een bocht wat ik corrigeerde met mijn voet, helaas toch kettingproblemen. Na mijn ketting er snel opgelegd te hebben was mijn derailleur in crash mode gegaan waardoor ik op mijn zwaarste verzet heb moeten rijden naar de materiaalpost. Uiteindelijk nog dicht op de top 10 gekomen maar meer dan een 12e plek zat er niet in. Een goed gevoel en zeker niet ontevreden! Op naar Lille aanstaande zaterdag.CONTACT

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Aniek van Alphen - Powered by Tim van Alphen