top of page
  • Writer's pictureAniek van Alphen

05-02-2020 / Parkcross Maldegem

Vandaag de parkcross in Maldegem gereden. Een leuk en snel parcours! Na een goede start gevallen in de zandbak en daardoor weer wat plekjes verloren. Snel weer wat proberen op te schuiven richting de top 10, wat vrij goed ging. Nog eens uitgeschoven in een bocht wat ik corrigeerde met mijn voet, helaas toch kettingproblemen. Na mijn ketting er snel opgelegd te hebben was mijn derailleur in crash mode gegaan waardoor ik op mijn zwaarste verzet heb moeten rijden naar de materiaalpost. Uiteindelijk nog dicht op de top 10 gekomen maar meer dan een 12e plek zat er niet in. Een goed gevoel en zeker niet ontevreden! Op naar Lille aanstaande zaterdag.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page